Haar trends
Hedendaagse trends zijn voor je uitstraling erg belangrijk. Bij He-ar kapsalon zorgen we er graag voor dat deze trends perfect bij je look aansluiten. Bijvoorbeeld een kleuring met een Balayage techniek of Babylights kunnen je natuurlijke uitstraling mooier maken.

Onze producten
Mooi haar begint bij de juiste diagnose om te verzekeren dat de producten die je gebruikt zijn afgestemd op de behoeften van jou haar. Kérastase combineert de effectiviteit van zijn producten met een gepersonaliseerde verzorging, de ultieme sleutel tot het bereiken van uitzonderlijk mooi haar.

Kleuren specialist
Welke haarkleur past bij mij.
Met meer dan 40 jaar ervaring met haarkleuren en ruim 10 jaar kleurenspecialist bij Imax, kunnen we ons haarkleurspecialist noemen. Bij He-ar kapsalon werken we met de nieuwste technieken en kleurproducten van Goldwell, Olaplex, Metal Detox en IMAX. Iedereen is uniek en daarom krijgt iedereen een persoonlijk advies.

Ben je allergisch voor haarverf of kun je er niet goed tegen, geen probleem we hebben ELUMEN en AntidotPro.
Elumen haarkleuring (Goldwell) is PPD-vrij, zonder waterstofperoxide en bevat geen ammoniak, daarom zeer geschikt voor de allergie gevoelige huid.
Toevoeging van AntidotPro bij de haarverf voorkomt roodheid, jeuk en brandend gevoel bij het kleuren van je haar.

Voor mooier haar hebben we verschillende behandelingen en producten. Olaplex is een toevoeging bij kleurbehandeling, het herstelt beschadigd haar en voorkomt haarbeschadiging bij ontkleuren en andere chemische behandelingen. K18 voor vernieuwing van het haar, super snel en zonder verzwaring van het haar. En b.v. Fusio Dose van Kérastase om het haar een persoonlijke, langdurig verzorgende behandeling te geven.

Bel gerust of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies op maat.


Our brands: